Communicatie trainingen

Ver robotisering is dagelijkse kost. We zien bijna niet anders dan digitalisering en automatisering in de werkprocessen. Echter blijft 1 ding mensenwerk! Communiceren.

Communicatie is het middel om onze kennis over te brengen, om mensen te helpen en te ontwikkelen.

De basis is communicatie.

Training

Ontwikkeling is een proces zonder eind, een proces dat blijft doorgaan en vraagt om een passende investering. Passend bij deze tijd, de bedrijfsfilosofie, de groep en/of persoon die getraind wordt.

Er wordt op een doeltreffende en efficiënte manier getraind in het eigen maken van de vaardigheden die nodig zijn om het gestelde doel te bereiken.

Alle trainingen vinden plaats in de mooie trainingsruimte  in Sluiskil voorzien van alle nodige faciliteiten.

Aanbod trainingen communicatie

Coachend leidinggeven, haal het beste uit je medewerken door ze coachend te leiden.

Kritiek of feedback, leer om op een positieve manier je boodschap over te brengen.

Verbale en non-verbale communicatie, wat communiceer je werkelijk en wat wil de ander jou vertellen. Ontdek de vormen van communiceren en wat je ermee kunt bereiken.

Een ander aspect waar veel waarde aan wordt gehecht is de balans tussen werk en privé, balans tussen (gezonde) spanning en ontspanning onderstaand een greep uit de trainingen.

Het beste uit jezelf halen, je weet wat je wilt maar niet hoe het te bereiken. De training het beste uit jezelf halen leert hoe jij tot je doel komt.

Een 10 voor energie, Herkenbaar? Moe opstaan en jezelf de dag doorslepen. Deze training geeft tools om je energieniveau te verbeteren.

De Balans, grip krijgen op de balans tussen werk en privé. Hoe zorg ik dat het op rolletjes loopt.

Voor het actuele programma en overige informatie neem contact op met,

Kantoor bij M

Marina Dallinga | Baljuwlaan 2, 4541 EG Sluiskil | mobielnr. 06-51155462 | email marina@kantoorbijm.nl | www.kantoorbijm.nl